Domeciliƫ 1-6 personen

Corona-update *

Tot nader orde zijn de domes alleen als losse accommodatie (max. 4 volwassenen per dome) te boeken. Let op, de 1,5 meter afstand tussen huishoudens geldt ook binnen je accommodatie, dus houdt hier rekening mee met het boeken. Met je groep boeken voor later dit jaar? Mail dan even naar accommodaties@buitenland.com. 

Sanitair | vanaf 1 juli - 26 oktober maak je gebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen in het toiletgebouw en daarnaast zijn er op het domeveldje vier reeds gerealiseerde sanitairunits te gebruiken t/m 26 oktober, wat betekent dat je nooit ver hoeft te lopen. Elke sanitairunit heeft een normaal toilet (doorspoeltoilet) en fijne warme douche. Foto's vind je hier

Sanitair | vanaf 27 oktober maak je gebruik van gebruik van de (gezamenlijke) sanitairruimte met een toilet en douche op het veldje bij de domes. Verder maak je gebruik van de douches van de camping op 250 meter lopen. De sanitairruimte en het toiletgebouw van de camping zijn vorstvrij, maar niet verwarmd. 

**

Een klein dorpje met vijf unieke Dome-vormige huisjes, met de toepasselijke naam Domecilië bevindt zich op een magische plek aan de bosrand op het achterste veld van camping BuitenLand. Je kunt er heerlijk ontspannen en wakker worden met bos- en vogelgeluiden. De zon en de maan gaan onder in de prachtige bosrijke achtergrond.

Elk dome heeft een eigen sfeer en inrichting en biedt plek aan 1-6 personen. De huisjes liggen rondom een grasveld met ruime kampvuurplaats, die voorzien is van bankjes en 2 grote vuurschalen. Ook zijn er meerdere picknicktafels. Het is ook mogelijk om op de vuurschaal te bbq-en of op het vuur te koken. De buitenkeuken deel je met de andere Domes, hier kan je bij slechter weer overdekt zitten en eten.

Indeling losse dome
Beneden een tweepersoonsbed (bedstede-sfeer), daarboven een vide met vier eenpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Koude nachten?
Alle domes hebben een pelletkachel en kan je lekker warm stoken. Pellets zijn inclusief.

Groepsboeking? Kom je met meerdere gezinnen en wil je graag meerdere Domes boeken, klik dan hier. Let op! In verband met het corona-virus zijn tot nader order alleen losse domes te boeken en geen groepsboekingen te maken. 

Het zomerhoogseizoen van de domes loopt van 1 juni t/m 14 september 2020. 

Prijzen per 01-01-2020

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

450

350

Midweek

425

225

Week 

850

550

 

 

 

Voorzieningen per dome

Zitgedeelte rond pelletkachel

Knusse eethoek

Kitchenette met waterkoker en koffiezetapparaat (filterkoffie)

Serviesgoed en bestek

Openslaande deuren

Veranda met overkapping

Ster-vormige dakkoepel (kan open!) met zicht op boomtoppen en sterren

Unieke sfeerverlichting

 

(Gezamenlijke) buitenkeuken

overdekte buitenkeuken

tafels en stoelen

pelletkachel

1 koelkast per Dome

twee wasbakken, afwasmachine

combi oven-magnetron

2 grote 4-pits elektrische kookplaten 

pannen, kookgerei, servies en bestek 

 

(Gezamelijke) sanitairruimte

1 toilet

1 douche 

 

Verder

Beddengoed, handdoeken en keukenlinnen zijn optioneel bij te boeken. 

Er is ruimte voor een campingbedje. 

Een brave schone viervoeter die niet op de banken ligt is welkom.

 

Kijk ook eens op Domecilie.nl

 

Prijzen en beschikbaarheid