Tarieven
Alle huisjes zijn van zelfbouwers en zij bepalen zelf prijs en beschikbaarheid. De prijzen vind je bij de huisjes op de site en zijn excl. toeristenbelasting en schoonmaak. In juni en september gelden doordeweeks midseasonprijzen en in het weekend hoogseizoensprijzen. Verder gelden hoogseizoenstarieven gelden de schoolvakanties in het kampeerseizoen (meivakantie, zomervakantie) en populaire weekenden als Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Ook tijdens populaire schoolvakanties (herfst- en kerstvakantie) buiten het kampeerseizoen gelden hoogseizoenstarieven. 

Het zomerhoogseizoen van de Domes is afwijkend en loopt van 23 april t/m 30 sept 2022. 

Speciale (feest)dagen 
Tijdens feestdagen wijken de prijzen en wisseldagen af. Net als voorgaande jaren geldt voor Pasen, Hemelvaart, Pinksteren in 2022 een vaste prijs voor het weekend, ook als je besluit een nachtje korter te blijven. De midweken na Pasen en Pinksteren zijn een nachtje korter, aankomst is dan op dinsdag i.p.v. maandag. Het Hemelvaartsweekend in 2022 start op woensdag 25 mei.

Schoonmaak
De schoonmaakprijs is inclusief opgemaakte bedden, linnengoed, 2 handdoeken per persoon, keukenset, Seepje afwasmiddel en afwasborstel, tenzij anders vermeld op de site. Bij De Domes is bedlinnen niet inbegrepen en kan je dit optioneel bijboeken. 

Optioneel bij te boeken
* bedlinnen 7 euro per persoon (incl. 2 handdoeken) / keukenset 2,5 euro (handdoek, theedoek, vaatdoek)
* luxe uitcheck 15 euro per boeking (niet je vaatwasser uitruimen, je vuilnis wegbrengen en de bedden afhalen). Geen luxe uitcheck geboekt, maar doe je achteraf toch een luxe uitcheck? Dan brengen we 25 euro in rekening. 
* hond 3 euro per nacht (max. 1 hond, mits toegestaan in je accommodatie natuurlijk!)
* campingbedje 30 euro (incl. 20 euro borg). Borg krijg je teruggestort als je 'm netjes en ingevouwen inlevert bij de receptie.
* logees betalen toeristenbelasting, we rekenen geen logeekosten. Let overboeken mag niet, dus houd je aan het maximum aantal personen per huisje.