Tarieven
Alle huisjes zijn van zelfbouwers en zij bepalen zelf prijs en beschikbaarheid. Hun prijzen vind je bij de huisjes op de site en zijn excl. toeristenbelasting en schoonmaak.

Speciale (feest)dagen
Tijdens feestdagen wijken de prijzen en wisseldagen af. Net als voorgaande jaren geldt voor Pasen, Hemelvaart, Pinksteren in 2021 een vaste prijs voor het weekend, ook als je besluit een nachtje korter te blijven. De midweken na Pasen en Pinksteren zijn een nachtje korter, aankomst is dan op dinsdag i.p.v. maandag. Het Hemelvaartsweekend in 2021 start op woensdag 12 mei.

Schoonmaakprijs
De schoonmaakprijs is inclusief opgemaakte bedden, linnengoed, 2 handdoeken per persoon, keukenset, Seepje afwasmiddel en afwasborstel, tenzij anders vermeld op de site.

Optioneel bij te boeken: 
* bedlinnen 7 euro per persoon (incl. 2 handdoeken)
* luxe uitcheck 15 euro per boeking (niet je vaatwasser uitruimen, je vuilnis wegbrengen en de bedden afhalen).
* hond 3 euro per nacht (max. 1 hond, mits toegestaan in je accommodatie natuurlijk!)
* campingbedje 30 euro (incl. 20 euro borg). Borg krijg je teruggestort als je 'm netjes en ingevouwen inlevert bij de receptie.
* logees betalen toeristenbelasting, we rekenen geen logeekosten. Let overboeken mag niet, dus houd je aan het maximum aantal personen per huisje. En houd rekening met de 1,5 m. afstand die binnen je accommodatie (dag en nacht) geldt.