FAQ

Accommodaties

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Het is voor jou en voor ons handig als je gelijk na het boeken betaalt via de link in de mail, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Minimaal 30% aanbetaling moet wel binnen 48 uur bij ons binnen zijn. En het overige geld moet dan drie maanden voor je aankomstdag betaald zijn. Neem contact met ons op als je dit wilt. Je betaalt hiervoor €10,- administratiekosten.

Wat zijn de voorwaarden van boeken?

Wij zijn aangesloten bij RECRON. Tijdens het boeken ga je akkoord met hun voorwaarden. Kosteloos annuleren kan alleen tot 48 uur na het boeken.

Kan ik ook op een andere dag aankomen?

De aankomst- en vertrekdagen voor onze accommodaties staan vast. De wisseldagen zijn maandag en vrijdag, tijdens de feestdagen kan dit afwijken. Het is niet mogelijk om één nachtje in een huisje te slapen. Althans, je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt, maar je boekt een vaststaande periode. 

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken kan vanaf 16.00. Op aankomstdagen is er tot 20.00 iemand aanwezig in de receptie (in het laagseizoen tot 18.00). Kom je later aan, laat het ons dan even weten! Uitchecktijd is uiterlijk 10.00 op je vertrekdag. Geef altijd een seintje als je vertrekt! Eerder inchecken of later uitchecken kan soms in overleg.

Kan ik een huisje huren als de camping dicht is?

Ja! Een aantal van onze huisjes is winterproof. Tussen oktober en april kan je op Buitenland heerlijk in de natuur tot rust komen.

Verwarming

Op de website staat bij elk huisje hoe het te verwarmen is. In de winter zijn de huisjes niet verwarmd bij aankomst, dus trek een lekkere trui en sloffen aan op je aankomstdag. 

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Nee hoor. In de huisjes zijn alle bedden opgemaakt en liggen handdoeken en een keukenset klaar. De Domes zijn een uitzondering, daar kan je bedlinnen bijboeken. We vinden het fijn als je samen met ons aan het milieu denkt. Ongebruikte handdoeken hoeven niet in de was en onbeslapen bedden graag opgemaakt laten. In de Bell-tenten zijn geen dekbedden, kussens, bedlinnen, keukenset of handdoeken aanwezig. 

Is er een campingbedje aanwezig?

In sommige huisjes is een campingbedje aanwezig; dit staat dan in de lijst met voorzieningen. De camping verhuurt ook een beperkt aantal campingbedjes. Je kan een bedje via onze site bijboeken als deze in het huisje past én nog beschikbaar is. Bij aankomst staat het bedje voor je klaar in de receptie. Lukt dit niet? Dan is het huisje niet geschikt voor een campingbedje of zijn alle campingbedjes al verhuurd. We rekenen 20 euro borg per bedje en beddengoed moet je even zelf meenemen. 

Is er een kinderstoel aanwezig?

Als er een kinderstoel aanwezig is, staat dit in de lijst met voorzieningen. Anders zul je er zelf een mee moeten nemen; wij verhuren geen kinderstoelen.

Mag mijn hond mee?

Sommige eigenaren hebben geen bezwaar tegen viervoeters in hun huisje, anderen willen dit niet. In het rijtje voorzieningen kun je dit voor elk huisje terugvinden. Als huisdieren welkom zijn, kan je deze bijboeken via de site voor 3 euro per nacht. Maximaal 1 huisdier per boeking. 

Kan ik ook een huisje bij jullie bouwen?

Helaas gaat dat op dit moment niet! Mochten we weer nieuwe zelfbouwplekken gaan vergeven, dan zullen we dit zeker aankondigen via onze sociale media en website.

Is er wifi?

De huisjes zijn uitermate geschikt voor spelletjes en goede gesprekken! Wifi is er in/rondom de bar en de receptie. Er is wel 4G dekking over het hele terrein.

Mag ik vuur maken bij het huisje?

We zijn dol op fikkie stoken, dus dat mag! Wel graag met droog hout en op een veilige manier in een korf of schaal. Bijna elk huisje heeft wel een vuurplaats of vuurkorf. Dit kun je in de lijst met voorzieningen terugvinden. Anders zijn er vuurschalen te huur bij de receptie. 

Groepsaccommodaties

Kan ik een activiteit organiseren?

De Domes zijn onze groepsaccommodatie. Mocht je plannen hebben om de domes te boeken en er een activiteit te organiseren, neem dan even vantevoren contact op met accommodaties@buitenland.com. We horen graag wat je plannen zijn, en kijken graag met je mee of het past op BuitenLand. Zodat iedereen er een fijne tijd kan beleven! 

Activiteiten

Wat voor activiteiten zijn er?

Wij organiseren in de drukke weekenden en in de zomervakantie dagelijks bijzondere, stoere en unieke activiteiten voor jong en oud. Verwacht bij ons geen kinderanimatie met berenpak. Om een idee te krijgen van wat we wel doen, kijk op onze pagina met activiteiten. Neem tijdens het laagseizoen lekker spelletjes, een goed boek en je zwemkleding mee om jezelf te vermaken.

In de herfst en winterperiode organiseren we geen vaste tijden en is BuitenLand een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur. Er is genoeg te doen in de buurt en we geven je uiteraard graag tips!

Kan ik een activiteit organiseren?

We staan open voor leuke dingen! Je kunt contact opnemen met podium@buitenland.com.

Mogen we optreden op de camping?

Wij zijn dol op spontaan gitaargetokkel bij het kampvuur en zangsessies onder de douche. Wil je op ons podium optreden? Mail dan naar: podium@buitenland.com.

Is er geluidsoverlast?

Onze ongeschreven regel is dat het op het terrein na 23.00 rustig is. Wie daarna nog niet moe is, kan in de bar terecht. In het weekend hebben we vaak bandjes op ons podium staan en dan wijken we soms van deze tijden af omdat het zo fijn is om in de openlucht te dansen!

Buitenbar

Wanneer is de bar geopend? 

Kijk hier voor alle informatie over onze BuitenBar.

Algemeen

Ik kan niet betalen via de link in de mail?

We hebben liever dat je het nog een keer probeert op een later moment. Als het dan weer niet lukt, mail ons dan even. Woon je niet in Nederland, dan werkt iDeal meestal niet, stuur dan even een mail.


Staat je vraag hier niet tussen, bel (0591-553002) of mail (accommodaties@buitenland.com) ons dan!